Aan het laden, even geduld.

Waarom naar theater
gaan als je tejater bij
je thuis kan maken?

Verkleden en inleven vind je de max? Drama en theater prikkelen jou? Droom je van schitteren in je eigen minivoorstelling? Organiseer je graag een theateractiviteit thuis, op je werk of op een eigen specifieke plek?

Watte?

Tejater is de wereld op zijn kop. In plaats van een workshop of lessen te volgen op een externe lesplaats, komt tejater naar jou toe. Een feest, speciale gelegenheid, vorming of teambuilding? Tejater past zich telkens aan. Een hele theaterproductie, van repeteren tot een voorstelling geven, op drie uur tijd? Het is heel simpel.

Je kiest een doelgroep (6-12 of 18+) en een thema. Onze begeleider neemt al het nodige mee om je op een originele en creatieve manier in je rol in te leven, te verkleden, te repeteren en te spelen. Na een korte uitleg van de scènes verdelen we de rollen en wordt er gespeeld. Vanuit een vast stramien wordt er geïmproviseerd om zo een generale repetitie en een echte voorstelling te geven. Het publiek? Daar zorgen jullie natuurlijk zelf voor.

Iets voor jou, je collega’s, kinderen of vrienden?

Aarzel niet om meer informatie te vragen over werkwijze, thema’s en prijzen. Waarom naar theater gaan als je tejater bij je thuis kan maken?