Aan het laden, even geduld.
Michael Vroemans

Michael Vroemans is oprichter en voorzitter van Cirque Totale. Hij studeerde in 2001 af aan het conservatorium in Gent (LUCA School of Arts) als meester in de dramatische kunsten.

Hij begon zijn professionele carrière met een hoofdrol in de televisiereeks ‘Wittekerke’ (VTM) als 'Tim Sneyers'. Ondertussen schreef, produceerde, speelde en regisseerde hij kinder- en tienervoorstellingen (FoePoerVoe, Jeugdtheater Ondersteboven, ZamZam producties …).

 

In 2008 belandde hij in de populaire daily ‘Familie’ als ‘Maarten Van den Bossche’. Voorlopig vertolkte hij deze hoordrol tien seizoenen, met een mogelijkheid tot terugkeer.

 

Hij werkte als acteur samen met ‘Loge 10 producties’ en met ‘Statief/Moody Blue Productions’.

 

Naast spelen, schrijven en regisseren, geeft hij sinds de start van zijn loopbaan ook les in heel verschillende contexten: DKO (theater, vertellen …), lager onderwijs (kunstkuur, coaching), Ligo (Alfa, kunst en cultuur, gevangenis …), hogescholen (dramatechnieken) …

 

Onder het motto ‘Een beetje drama is nooit slecht’ wil hij de positieve effecten van drama/theater verspreiden door het geven van lessenreeksen en het creëren van voorstellingen.

 

Seppe Celie

Seppe Celie is geboren in Lommel. Momenteel woont hij in het landelijke Moerbeke-Waas. Daar geeft hij deeltijds les op de GBS ‘De Vlinderdreef’. 

Naast leraar is Seppe ook zanger bij het mannenkoor ‘Kratzfuss’, waarmee hij deelnam aan de World Choir Games en een gouden diploma in hun categorie in de wacht sleepte.

Maar bovenal is Seppe acteur bij Cirque Totale. Hij schrijft mee aan producties en is te zien als acteur in de producties en schoolvoorstellingen. Hiernaast verzorgt Seppe ook theaterworkshops en presentaties.

Seppe verdiende reeds zijn strepen in de theaterwereld. Hij maakte deel uit van de cast van de musicalproducties ‘Camelot’, ‘Grandiozo’ en ‘Kuifje’. Hij speelde ook mee in de operette ‘Nacht in Venetië’ en in amateurgezelschappen in en rond Moerbeke-Waas. Daarnaast regisseerde Seppe negen musicals voor de jeugdmusicalvereniging ‘De Speelvogels’. 

Naast theater is Seppe een gepassioneerd wereldreiziger met een hart voor natuur en cultuur. 

Habbara Debboub

Habbara Debboub is de flexibele hands-on en sociale mediamadam van Cirque Totale. Ze staat steeds klaar om mee te werken achter de schermen en de juiste foto’s te posten.

Cindy De Kegel

Cindy De Kegel heeft een voorliefde voor de Nederlandse taal. Ze is de copywriter van deze gezellige bende. Met haar alziend oog leest deze taalnazi de geschreven woorden van Cirque Totale na of schudt ze zelf iets uit haar mouw.

Kim Speleman

Kim Speleman tovert alles wat met grafische vormgeving te maken heeft uit zijn gat. Hij staat bij Cirque Totale in voor het creatieve en grafische aspect. Ontwerpen van flyers, visuals, de website ... Het is een kolfje naar zijn hand.